Eol portal | paraBLOG 
    Prva stran:
fvajnhandl
fvajnhandl

   
O avtorju:
fvajnhandl
 Zadnje objave:
Komentar: Medtem ko sem bral objave na tabli... (29.sep)
Komentar: Mirko, popolnoma se strinjam... (30.jun)
Komentar: MAš čist prov (30.maj)
Tovarištvo na preizkušnji (10.maj)

 

 

 

 
10.maj 2011 20:24 (št. 1)
Tovarištvo na preizkušnji

Pozdravljeni!
Kot stari uporabnik eolove table sem napisal že kar nekaj dobrih stvari,pa tudi neumnosti.Vendar bi pa rad opozoril na pikre pripombe k blogu V.Praha.Razumite,da ni vsak vešč lepopisa,ampak,pohvalno je to,da je opisal,kaj in kako,ter koliko truda je bilo potrebno,da danes lahko letimo in to zelo kvalitetne naprave.Ob začetku tega športa ni bilo niti opreme,še manj pa znanja,pa vendar je moral nekdo na lastni koži občutit marsikaj,malo zaradi neznanja,malo pa zaradi pionirstva v tem športu.Poglejte,Kramberger tudi ni bil slavist,pa je vendar kandidiral za predsednika države,pa bi verjetno daleč prišel,če ga ne bi odstranili.Sam sem prve skoke,saj poletov še takrat ni bilo,opravil leta 1989,pa moram priznati,da sem obupal,ampak želja je bila premočna,pa sem na stare dni spet začel,ter opravil licenco in uživam v letenju,primerno mojim letom in znanju.Bodimo tovariši,ne škodoželjneži,saj le tako nam bo ta šport dal res veliko zadovoljstva,ter prijateljstva,česar je žal v sedanjem času tako ali tako vse manj.
Pa brez zamere,vidimo se na dvatisoč,višine,seveda!
mirko-čupavi
Vpiši komentar
število komentarjev: 3 (novejši so zgoraj)

 Medtem ko sem bral objave na tabli, sem pogledal tudi malo višje, kjer je objavljen ta blog. Mislim, da tabla popolnoma zavrača trditev avtorja tega bloga in njegovih trenutnih komentarjev.

Ne v jadralnem padalstvu, ampak na tej tabli prevladujejo neumni komentarji. Žal! Mi je pa seveda jasno, zakaj komentatorji ostajajo anonimni. Kup nepismenih osebkov, ki s svojimi blesavimi komentarji izpodrivajo peščico še tistih nekaj dobrih.
 Jernej Mele (Albatros Celje) 29.9.2012 08:12

 Mirko, popolnoma se strinjam, v jadralnem padalstvu ni pametnih in neumih, kar jih pa pride imajo kratek rok trajanja.
 Janez P. 30.6.2012 22:03

 MAš čist prov.
lp
 Brane R. 30.5.2012 19:58
 

Naslovna stran: fvajnhandl

 

© 2005 JPK Eol Celje - info@bogvetra.com

Izvedba: Aljosa