Tandem | Šolanje | Napisi na padalu  

Storitve : Tandemski poleti (poleti v dvoje)  

Želja po letenju se skriva v mnogih od nas. Le redki jo tudi zares izživimo.

Tandemski polet z jadralnim padalom je doživetje, dostopno prav vsakomur. Ne potrebuješ ne priprav, ne opreme, in tudi nikakršnih posebnih spretnosti ne. Je priložnost, ki je finančno povsem dostopna. In seveda, tudi povsem varna je.

Tandemsko padalo je opremljeno z dvojnim sedežem. V enem je pilot, v drugem potnik. Pilot je zelo izkušen jadralni padalec, ki je usposobljen za tandemske polete in ima za to tudi ustrezno licenco. Tandemske polete izvajamo samo ob idealnih vremenskih razmerah, da zagotovimo najvišjo stopnjo varnosti.

Letimo iz različnih vzletišč Slovenije, v celjski okolici so to predvsem: Malič nad Laškim, Lisca, Donacka Gora, ...

Trajanje poleta je odvisno od več dejavnikov, predvsem vremenskih, nekoliko pa tudi od sreče. V grobem lahko računate na priblizno 30 minut jadranja, od katerih bo prav vsaka ostala zapisana v vašem spominu kot nepozabno doživetje. Potnik ima med letom proste roke in lahko čudovito perspektivo tudi trajno obeleži s kamero ali fotoaparatom. Po dogovoru lahko cel vaš polet posnamemo tudi mi.

Nenavaden in čudovit je obcutek prostega letenja. Se lepši pa je, če ga dobiš kot darilo. Ponujamo vam možnost nakupa bona za tandemski polet, s katerim lahko obdarite svoje najbližje ali poslovne partnerje. Poseben bon za polet z adrenalinskim dodatkom pa lahko podarite svoji poslovni konkurenci, ki bi se je radi znebili :-).
 
Klasični polet s tandemskim jadralnim padalom - 60 EUR


 
 
Tandemski polet z adrenalinskim dodatkom - 65 EUR

 
 

Kontaktne informacije: info@bogvetra.com

 


 

   

 

 

© 2005 - 2010 JPK Eol Celje - info@bogvetra.com